style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Behandelingen bij Dident Tand-art

Een overzicht van de behandelingen in onze kliniek. U kunt meer lezen over wat voor u van toepassing is of wat u interesseert. Onder elke vorm van behandeling treft u een nadere toelichting. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

Tandheelkunde

Van gele naar blijvend wittere tanden
Heeft u van nature donkere tanden of zijn uw tanden in de loop der jaren iets donkerder geworden? Het is mogelijk om deze twee tot negen tinten op te lichten door middel van bleken met laser. Met deze manier van bleken zullen de tanden geen schade oplopen in tegenstelling tot andere bleekmethoden.

Lees meer over de behandeling bij bleken.

Of bekijk direct de antwoorden op veelgestelde vragen over bleken.

Kiezen voor je eigen tanden! Dat is ons motto. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen die het eigen gebit gezond maken en verfraaien. Naast de traditionele manier van orthodontie (voor kinderen nog steeds het meest geschikt) bieden wij een speciale vorm van orthodontie voor volwassenen die niet met opzichtige brackets willen lopen.
Invisalign BeugelDat is een behandeling met Invisalign: Esthétique ten top! Voor een zelfverzekerde glimlach die kan alles veranderen. Het merk Invisalign is een combinatie van ‘invisible’ (onzichtbaar) en ‘align’ (corrigeren). De Invisalign beugel is een dunne, transparante kunststof beugel die nauwsluitend over de tanden en kiezen kan worden geschoven. De behandeling bestaat uit een reeks van onzichtbare en uitneembare aligners die je om de 2 weken vervangt. Elke aligner is speciaal op maat gemaakt. Elke keer wanneer je een nieuwe aligner in doet zal je gebit naar de gewenste positie verschuiven. Met de unieke ClinCheck® software van Align Technology kun je vooraf het eindresultaat zien. Er zijn meerdere orthodontie opties, maar geen behandeling is zo comfortabel als Invisalign. Invisalign is de beste manier om je lach te veranderen zonder dat iemand het doorheeft.

Lees meer over Invisalign

Wij hebben ons binnen de tandheelkunde ook gespecialiseerd in gnathologie. Door tandheelkundige problemen kunnen gemakkelijk kaakgewrichtsklachten, hoofdpijn en nekklachten ontstaan. Overbelasting van het kauwstelsel is vaak het gevolg van parafuncties als knarsen en klemmen van de tanden. Deze complexe situatie meten wij na en wij leggen alles nauwkeurig uit aan de patiënt.

Dident heeft ruime ervaring op het gebied van gnathologie. Naast het feit dat wij precies kunnen aangeven hoe het gesteld is met het gebit, bekijken wij ook een aantal andere zaken die gerelateerd zijn aan het menselijk lichaam. Onze manier van werken is uniek en schept veel positieve verrassingen bij de patiënten.

Lees meer gnathologie...

Inschrijven
U kunt zich telefonisch aanmelden bij onze praktijk. In eerste instantie worden uw gegevens gevraagd en u krijgt u een afspraak voor een eerste consult bij een tandarts die orthodontie doet in onze praktijk*. Wanneer u voor een eerste consult komt is het makkelijk als u de 'medische vragenlijst' ingevuld meeneemt en de eventuele verwijsbrief van uw tandarts. Graag willen we u ook vragen bij het eerste bezoek aan de praktijk uw zorgverzekeringspas mee te nemen.

Eerste consult
Het eerste consult is bedoeld om te bekijken of een orthodontische behandeling op dit moment gewenst is. Er kan worden besloten onmiddellijk te behandelen, behandeling uit te stellen, of niet te behandelen. Ook kan er geadviseerd worden over de verschillende soorten beugels.

Nader onderzoek
Voor het maken van een behandelplan is een uitgebreid onderzoek nodig. Daarom dienen er röntgenfoto’s, gebitsmodellen en kleurenfoto’s te worden vervaardigd, de zogenaamde documentatie. Deze documentatie wordt bij de eerstvolgende afspraak verzameld, de afspraak duurt ongeveer een half uur soms 3/4 uur.

Lees meer over de orthodontische behandeling.

speeltuin

In onze kliniek zijn wij gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Door vroeg de juiste zorg te bieden, heeft uw kind een leven lang plezier van de voordelen van een gezond gebit!
Leest u er hier alvast meer over:

Kinderen, het wisselen van gebit

Alles over tandenpoetsen

In onze kliniek is een top tandtechnicus werkzaam. Hij heeft meerdere malen de eerste prijs behaald voor zijn kroon- en brugwerk. Zijn technieken wijken af van de traditionele technieken welke vaak in Nederland worden gebruikt.

Regelmatig zie je bij de op traditioneel aangebrachte kronen en bruggen een verschil met de natuurlijke tand. Wij gebruiken de Procera & Zirkonia kronen uit Zweden. De tandkleurige kap is vanwege zijn samenstelling zo goed als onbreekbaar en is lichtdoorlatend. Daardoor is de kroon niet meer van een echte tand te onderscheiden.

Lees meer over kroon- en brugwerk.

Om het tandvlees en het gebit gezond te houden en tandvleesontstekingen en gaatjes te voorkomen, is dagelijkse verzorging van de mond nodig. Effectieve mondhygiëne begint met het dagelijks reinigen van het gebit.

Daarnaast is het van belang het gebit regelmatig te laten behandelen door een professionele mondhygiëniste. Veel  mensen ervaren de traditionele behandeling met handinstrumenten echter als pijnlijk. Met behulp van de laser is dezelfde behandeling pijnloos én het genezingsproces verloopt veel sneller!

Lees meer over mondhygiëne, paradontitis, de preventie daarvan en het laseren.

Snurken en slaapapneu verstoren het slaapritme en zijn niet zonder risico. Maar er zijn behandelingen voor.

Lees meer over snurken en slaapapneu

In onze kliniek treft u diverse specialismen aan die het gebit gezond maken, houden en cosmetisch kunnen verfraaien. Hier onder tandheelkunde algemeen delen we graag nog twee items met u die beslist het weten waard zijn:

Wat te doen bij een ongeval

Tanderosie

 

Excent tarieven

Bekijk hier de Excent tarieven voor techniekkosten.

 

 

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!