style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Bleken, de behandeling

Allereerst wordt een kleurvergelijking gemaakt met behulp van een aantal kunststof tanden. Als de tanden erg vuil zijn, kan een mondhygiënische behandeling vooraf nodig zijn, hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Het tandvlees wordt tijdens de behandeling beschermd met een cofferdam. kleurvergelijking
De kleurvergelijking

De kleur van uw tanden wordt bepaald door de lengte van de molekuulketens in uw tandstructuur. Mensen die van nature witte tanden hebben, hebben korte molekuulketens. Hoe donkerder de tanden, hoe langer de ketens. Lange molekuulketens absorberen meer licht, waardoor de tanden donkerder tonen. Met laser veranderen we de lange molekuulketens in kortere ketens waardoor de tanden witter worden. De lichtbrekingsindex verandert.
voor het bleken na het bleken

behandeling bleken voor en na

voor de behandeling na de behandeling voor en na het bleken

Aan het einde van de behandeling wordt er gepolijst en krijgt u een fluoride behandeling. Dan wordt er opnieuw een kleurbepaling gemaakt om het resultaat te bekijken.

Uw tanden verzwakken niet door deze (geheel pijnloze!) behandeling. U houdt uw leven lang wittere tanden! Kortom: onze laserbehandeling is effectief, pijnloos en geeft een blijvend resultaat zonder dat het de tanden verzwakt.

Bleken van binnenuit bij ‘dode’ tanden

Ook bij 'dode' tanden is bleken mogelijk. De tandarts maakt de tand open en vult deze met een papje met een blekend middel. Dit papje heeft enkele dagen een blekende werking. Afhankelijk van het behaalde resultaat herhaalt de tandarts de behandeling één of verschillende keren. Uiteindelijk sluit hij de tand af met een definitieve vulling.

Bekijk ook de antwoorden op veelgestelde vragen.

 

 

 

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!