style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Gnathologie

Gnathologie

Men kan veel zien aan de status van het gebit. In het geval van gebitsproblemen bestaat een combinatie met lichamelijke klachten. Er wordt dan eerst gekeken naar de bovenkaak en onderkaak om vast te stellen hoe het beweegt en hoe ze op elkaar sluiten. Indien dat afwijkt van de normale kaakbeweging wordt het effect beoordeeld op de andere gewrichten.

Als de kaak scheef staat moeten de andere gewrichten en spieren, zoals de schouders en nek dat compenseren omdat het lichaam een rechte houding wil aannemen. Na een lange tijd gaan de spieren en gewrichten pijn doen, wat kan leiden tot ernstige kwalen.

U prettig voelen bij de tandarts!

De medewerkers van de praktijk luisteren zorgvuldig naar de patiënt en nemen de tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Door onze uiterst precieze manier van werken, zijn ze de juiste specialisten voor het wegnemen van uw angst.

Anti-snurkplaatje

Anti-snurkplaatje

Dident heeft zich tevens gespecialiseerd in andere vakgebieden van de medische sector. Zo dragen wij een doeltreffende oplossing voor het snurken: het anti-snurkplaatje. Een anti-snurkplaatje is uitneembaar en schuift de onderkaak naar voren, zodat de luchtweg breder wordt en er meer ruimte ontstaat om te ademen.

Snurken is een groot probleem dat meer dan alleen geluidoverlast met zich meebrengt. Het kan leiden tot apneu; een toestand tijdens de slaap waarbij het ademen telkens wordt onderbroken en er een zuurstoftekort in het lichaam ontstaat. Dit kan erg gevaarlijk zijn.

Lees meer over snurken en slaapapneu.

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!