Huisregels van de Praktijk


Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren we de volgende huisregels binnen onze praktijk:

1.    Neem tijdens uw bezoek altijd uw verzekeringspas en afsprakenkaart mee. Indien het uw eerste bezoek is aan onze praktijk dient u ook uw legitimatiebewijs (paspoort of id kaart) mee te nemen.
2.    Wij verzoeken u wijzigingen van uw adresgegevens, verzekeringsgegevens, medicatiegebruik of veranderingen in uw gezondheid zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.
3.    Wij vragen u om 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn.
4.    Indien u een afspraak niet na kunt komen dient u ons 48 uur van tevoren te verwittigen. Indien u niet afzegt of tijdig niet afzegt worden er kosten in rekening gebracht.
5.    Indien u met regelmaat uw afspraken niet nakomt of het een speciale afspraak betreft dan zal er 100% van de behandelingskosten in rekening worden gebracht.
6.    Betalingen van de rekeningen in onze praktijk kan via pinbetaling of contant geld.
7.    Het versturen en innen van de nota’s dragen wij over aan Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. Als u een aanvullende verzekering heeft wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed. U hoeft de nota dan niet zelf op te sturen naar de zorgverzekeraar.
8.    Door nieuwe regelgeving zijn wij verplicht om ieder jaar de medische anamnese opnieuw met u door te nemen. Wij vragen hier u begrip voor.
9.    Ondanks dat wij sms’jes versturen, blijft u als patiënt zelf verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg. Wij raden u dan ook aan om na de laatste behandeling meteen een afspraak te maken voor halfjaarlijkse controle. Om sms’jes te ontvangen dient u wel in het bezit te zijn van een 06 nummer.
10.    Helaas kan het door een technische storing of een foutief mobiel nummer voorkomen dat u geen herinnering sms ontvangt. U blijft uiteraard zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de door u gemaakte afspraak.
11.    Bij het vernielen van eigendommen in onze praktijk zullen we u aansprakelijk stellen.
12.    Het speelterrein is voor eigen risico van u zelf te betreden.

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!