style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

 

 

welkomWelkom op de website van
Dident Tand-art

Wij zijn gespecialiseerd in algemene en esthetische tandheelkunde. Zo kunt u bij ons terecht voor een totale gebitsrenovatie, gebitssanering, parodontale behandelingen en laser bleekbehandelingen. Wij maken gebruik van de allernieuwste, meest geavanceerde technologieën.

 

de kliniek

De (laser)behandelingen in onze kliniek zijn bij uitstek geschikt voor patiënten die door angstgevoelens, of nare ervaringen, al lang niet meer naar een tandarts zijn geweest.

 

Met behulp van de lasertechnieken kunnen zij vrijwel pijnloos worden behandeld. Bijkomend voordeel is dat een verdoving dan vaak niet meer nodig is. Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals en de behandelingen vinden plaats in onze sfeervolle, huiselijke kliniek waar wij u in alle rust kunnen behandelen.

Samen met u bepalen wij wat we gaan doen en zullen dit vervolgens in een voor u wenselijk tempo uitvoeren én op momenten dat het u uitkomt. Behandelingen worden door ons ook in de avonduren uitgevoerd.

 
Kiezen voor je eigen tanden!

henriëtte dietrich - bouwmanBelt u ons gerust voor het maken van een afspraak en laat ons u ervan overtuigen dat tandheelkundige zorg ook op een pijnloze, prettige manier kan worden gegeven.
 

Zonder angst weer op weg naar een gezond en prachtig mooi gebit!

Henriëtte Bouwman - Dietrich
Directeur

 

 

 

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!