style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Waar u aan kunt denken bij laserbehandelingen in de tandheelkunde

laserbehandeling


Laser wordt al jaren gebruikt voor medische doeleinden. De meest verfijnde operaties worden met behulp van laser uitgevoerd. Je zou kunnen zeggen dat behandeling met laser het verschil is tussen een bezem en een penseel.

Over laserbehandelingen zijn veel onderzoeken gedaan. Hieruit is ook gebleken dat laser onschadelijk is voor de gezondheid. Laser is een precieze, geconcentreerde bundel licht, waamee je precies en gericht kunt werken.

het laserapparaat

 

Er zijn diverse behandelingen die met een laser, snel en efficiënt, kunnen worden uitgevoerd, zoals het witter maken van tanden, het behandelen van gevoelige tandhalzen en ook esthetische behandelingen. Bijvoorbeeld het tegengaan van rimpelvorming rondom de mond en mondhygiëne.

mevr. bouwman met het laserapparaat

En met veel succes ook de algemene parodontale behandelingen die gericht zijn op het verkrijgen en behouden van gezond tandvlees!

gezond tandvlees ontstoken tandvleesGezond en ontstoken tandvlees

Zijn er negatieve reacties te verwachten van de laserbehandeling?
Nee, er zijn geen negatieve reacties te verwachten. De verschillende behandelingen zijn jaren onderzocht en klinisch getest.

Wetenschappelijke onderzoeken onderschrijven de voordelen van het gebruik van laser bij bijvoorbeeld de behandeling van parodontitis.

 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!