style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Bericht in AD 2004

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDIGE TOPKWALITEIT IN AMERSFOORT.

KLINIEK DIDENT/TAND-ART HAALT ZWEEDS PRODUKT NAAR NEDERLAND.


Onze technieken die gebruikt worden wijken af van de traditionele technieken welke  in Nederland gebruikt worden voor kroon en brugwerk.

Vaak zie je bij de traditionele kroon en brugwerk een verschil met je eigen tand, dit hoeft niet de kleur te zijn maar wordt veroorzaakt doordat het op bepaalde plekken zoals onderaan de tand geen licht doorlaat. Dit komt omdat de traditionele kronen bestaan uit binnenwerk van goud en daarop wordt porselein gebakken, de doorlaatbaarheid van het licht is beperkt tot enkele micrometers. Bovenaan deze kroon zit een gouden randje welke onder het tandvlees verdwijnt.

De kronen van Tand-art/Dident kliniek worden met speciaal materiaal uit Zweden gemaakt. Dit superwitte materiaal (zonder gouden kern) waarvan geen betere soort bestaat, wordt door onze tandtechnieker geglazuurd op een dergelijke manier dat de licht doorlaatbaarheid haast hetzelfde is als de eigen tand, de kleur wordt terplekke bepaald zodat deze niet afwijkend is van je eigen tand.

Nooit meer een doorschemering van het gouden randje onder het tandvlees waardoor het tandvlees een donker tot paarse uitstraling krijgt,(dit komt omdat bij de voortanden het tandvlees dermate dun is dat doorschemering haast niet te voorkomen is.)
Nooit meer een goud randje bovenaan de kroon, door het terugtrekken van het tandvlees, wat zeker in de loop der jaren vaak voorkomt.

De kwaliteit van dit Zweeds product heeft een minstens zo grote levensduur als de traditionele kronen, esthetisch gezien is dit product echter vele malen fraaier.

Geinteresseerd?

Terug naar de media-artikelen 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!