style="text-align:center;width:178px;"
Foto-impressie
Welkom
Angstpatiënten
Informatie
Invisalign
Laseren
Behandelingen
Registraties
Een klacht?
Het DT-team
In de media
Contact
Vacatures
Onze huisregels
Bel mij terug
Vul svp uw naam en telefoonnummer in.
Please let us know your name.
Geen geldig e-mailadres
Geen geldige postcode
Geen geldig telefoonnummer

 facebook2

 

Dagblad stad amersfoort 2003

KIEZEN VOOR EEN GEZOND GEBIT


Tandvleesbehandeling voor de beste resultaten.

Het zal bij vele mensen inmiddels duidelijk zijn waarom gezond tandvlees zo belangrijk is, afgezien van het voorkomen van voortijdig verliezen van tanden en kiezen, gepaard gaande met de nodige ontstekingen, bloedend tandvlees en een slechte adem zijn er nog andere voordelen van gezond tandvlees.

Voordat KLINIEK DIDENT/TAND-ART kronen of vullingen plaatst, is het beter om het tandvlees gezond te hebben.
Door ongezond tandvlees is het behandelen van de tanden en kiezen moeizamer.

Een goede witte vulling moet volledig drooggelegd kunnen worden. Door de ontstekingsvloeistof uit het tandvlees zal het nooit helemaal goed lukken, het gevolg hiervan is dat witte vullingen kunnen gaan lekken, waardoor gaatjes onder de vulling ontstaan. Kliniek Dident/tand-art gaat alleen voor topkwaliteit en zal adviseren om eerst het tandvlees te behandelen indien dit nodig is. Dit doen wij door middel van laser.

Laser is een bundel licht wat het tandvlees steriliseert, een ontsteking wordt nagenoeg pijnloos verholpen door deze manier, omdat de laser niet pijnlijk is. De impulsen van de laser zijn zo kort dat de zenuw zo een impuls niet registreert.

Ook voor ons kroon en brugwerk geldt dezelfde regel, we kunnen niet goed een afdruk maken als het tandvlees door ontstekingen gezwollen is, ook hier geldt voor, eerst tandvlees goed dan die perfecte afdruk.

De parodontale behandelingen (tandvleesbehandelingen ) worden uitgevoerd samen met een uitgebreide mondhygiëne instructie zodat voorkomen wordt dat nieuwe ontstekingen een kans krijgen. Het terugkomen in de kliniek om tandsteen te verwijderen wordt geadviseerd, terugkerend tandsteen kan weer een bron van ontsteking zijn. Dit moet uiterst zorgvuldig verwijderd worden, immers, nog de kleinste hoeveelheid tandsteen kan voor ontsteking zorgen.

Tevens is het mogelijk om door middel van een andere laser gaatjes pijnloos te boren. Het licht wordt boven het gaatje gehouden en zal het verrotte gedeelte van de kies weghalen. Het goede weefsel blijft in tact. De voordelen hiervan zijn weer dat het weg gelazerde gaatje tevens wordt gesteriliseerd, met als gevolg minder kans op een ontstoken zenuw in de kies of tand.

Geinteresseerd?

Terug naar de media-artikelen 
© 2019 www.dident.com    Disclaimer    Powered by OSinIT!